FOLLOW VOGA AROUND

voga-styling-stilforelasning-makeupskola-sandra-och-heidi

Hej på er! Under de tillfällen jag, Robert och Heidi har träffats för olika VOGA möten har jag filmat några små snuttar här och där och nu har jag sammanställt dem till en kort liten videosnutt. Jag vill dock varna för ganska kass kvalité då jag filmat med min telefon, haha. Ja och sen så hade jag testat den där youtubes anti-skak funktionen och det visade sig bli helt värdelöst resultat men jag glömde att ta bort det. Så de som redan sett videon borde se den på nytt, haha. För nu är videon normal igen. Men annars så hoppas jag ni tycker att det är trevligt att få en liten inblick i vårt företag. Videon hittar ni här.

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *