FASHION LOOKBOOK – 2017

636233691520279284_Afterlight_Edit

Hej på er! Det är längesen jag gjort någon lookbook och jag har faktiskt tänkt på att för att vara modebloggare gör jag väldigt få youtubevideor med modetema, haha. Men det ska det bli ändring på nu! Har flera rubriker på lager över videor som jag ska filma inom den närmsta tiden! Hur som helst, här är som sagt en ny lookbook. Alltså det var väldigt skoj att filma in den! Hoppas ni gillar den och som vanligt, prenumerera på min kanal och gilla för fler video! 🙂 Här är min FASHION LOOKBOOK!

Hi! It’s a long time since I’ve posted a lookbook and I actually started to think a while ago that for being a fashionblogger, it’s not often that I post videos with fashion theme. But that’s going to change now! I already have planned a few videos that I’m going to make. Anyway, here is my newest lookbook. It was so much fun making it! Hope you like it and as usual, like and subscribe to my channel so you don’t miss anything new. Here is my FASHION LOOKBOOK!

 

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *