FALL TRENDS 2017 & LOOKBOOK Part 2

VOG_0049

Hej på er! Det är två veckor sen jag senaste publicerade en video. Men jag tror ingen har svårt att förstå varför. Efter Trixies bortgång hade jag ingen motivation alls till att göra något så att jag tog en paus i filmandet kändes bara naturligt.

Men nu är jag tillbaka med min favorit typ av video att filma, nämligen en FALL TRENDS 2017 & LOOKBOOK Part 2.

Ni vet jag älskar kombinationen av att prata mode och trender samt visa upp stylingar i en lookbook. Så här är nu nyaste videon. Mina part 1 video fick väldigt många gillningar vilket jag är otroligt tacksam över! (Vill ni se den hittar ni den här). Så fortsätt gilla även denna, det uppskattar jag verkligen! ♥

Videon FALL TRENDS 2017 & LOOKBOOK Part 2  hittar ni här.

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *