Ett dygns semester i Kalajoki

För mig är det tradition att åka till Kalajoki Camping med husvagn varje sommar. Som yngre hade vi årsplats där och kunde alltså ha husvagnen där och åka dit lite nu som då. Efter att pappa dog tog vi dock bort vår årsplats men fortfarande åker vi dit varje sommar. Eftersom jag inte har någon semester i år, (semester? vad är det? haha) så fick jag klämma in Kalajoki resan där var det var mest möjligt vilket var nu i lördags. Jag hade först tre brudtärnesminkningar fram till klockan 14 men efter det åkte jag hem i ilfart, skällde lite på mamma, Johan och Jona så alla skulle bli klara med sitt och sen tog Jona husvagnen bakom paketbilen och så åkte vi. Vi var framme i Kalajoki klockan 18 och utcheckningen var följande dag klockan 15 (skönt att de ändrat det från 12 till 15!). Så det blev min lilla mini semester denna sommar. Men det var riktigt mysigt! Vi hade grymt tur med vädret och fick riktigt sommarvärme! Så på kvällen kunde vi sitta ute på restaurangen och äta pizza och på söndag kunde vi äta frukost samt lunch ute. Jag lag mig på ett täcke ute i gräset (med massa solskyddsfaktor!) och bara njöt av värmen och av att bara slappa, tjaa tills Robert ringde med jobbgrejor 😉 Hehe nää men det var verkligen skönt att bara slappna av ett tag! Här kommer i alla fall bilder från mini semestern i Kalajoki!

DSC00745

DSC00751

Haha HUR röd ser jag inte ut att vara på denna bild? Nämen Trixie är ju söt som vanligt!

DSC00753

Tänk att vi fick riktig sommarvärme!

DSC00757

Haha lilla gumman som sitter och skiter på min bild.

DSC00776

DSC00779

Lööövar denna outfit såå mycket!

DSC00783

Vi åt pizza på Campingens restaurang, Surffari.

DSC00788

Jag testade på en taco pizza, fy fasiken vad god den var!

DSC00795

DSC00797

DSC00803

Jag sa åt Jona att ta en late night outfit bild av mig och så tog han den här, innan jag var beredd ens. Då jag bad honom att ta en ny så tyckte han bara att nää du bad om en bild. Suck, haha!

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *