ELLOS LIVING ROOM INSPIRATION

ellos, interior, inspiration, living room, vardagsrum, sandraemilia

Adlinks: salmiakki matta, tofs mattan, grå-mönstrade mattan, blåa fåtöljen, marmorbordet, guldbordet, glödlampsslingan, vasen, tavlan, rosa och gråa kudden, krukan, papperspåsarna, takkronan, bordslampan, franskudden

Som ni kanske har sett på min youtubekanal och instagram story så har vi rivit våra tapeter i vardagsrummet. Så nu är väggarna helt vita och helt underbara. I samma veva har jag möblerat om lite och införskaffat lite nya växter men fortsättningsvis är jag inne i en inredningsbubbla och kunde inte låta bli att gå in på ellos home och inspireras. Där finns ju så mycket fint och mer specifikt för vardagsrummet har jag här samlat mina favoriter, nog för att mycket av det skulle passa i andra rum också såklart. Stilen jag gillar bäst för inredning just nu är en kombination av lyxigt och bohemiskt, två skilda världar men jag tycker absolut man kan kombinera dessa två! En bas av grått och vitt, mycket gröna växter, jag älskar kombinationen av silver och guld och vill gärna få in lite rosa nyanser för en hemtrevlig känsla.

Till under soffbordet är vi inte i behov av en ny matta just nu men tyckte dessa två var så fina att jag bara måste ha med dem här. Dock skulle jag gärna ta dem till vårt kontor där jag har en gammal vit matta som jag fick som 5-åring till mitt första rum, haha… Däremot skulle jag vilja ha en ny matta där man går från hallen in i vardagsrummet. Den vi har är för mörk tycker jag och har dessutom börjat gå sönder ganska ordentligt. Så den här gråa skulle jag absolut inte tacka nej till!

Jag älskar fortfarande vår vita kristallkrona som vi har i vardagsrummet men tycker också att alla dessa nya i guld är så otroligt fina… En lampa vi däremot saknar är typ en bordslampa som man kan tända när man bara vill ha ett litet sken när man till exempel kollar film. Och självklart föll jag för den i vitt och guld! Så jag!

Marmorbord känns det som att man borde ha tröttnat på vid det här laget men nääe, inte alls. Jag tycker fortfarande att de är otroligt fina och därför skulle jag mer än gärna vilja beställa hem det här!

Den blåa fåtöljen skulle inte riktigt passa in i vår lägenhet som det ser ut nu, men jag tycker den är så otroligt fin så den fick komma med här ändå!

På väggen ovanför soffan har vi ju haft en tavelvägg, men den är jag ganska trött på så när vi rev tapeterna tog vi även bort den. Nu har jag där de tre guldramarna som blev beställda till sovrummet tills vidare. De är dock alldeles för små för den stora soffan men som sagt, tills vidare får de hänga kvar då det är bättre än inget. Det jag dock är sugen på är lite abstrakt konst likt denna tavla ni kan se här. Däremot blev jag faktiskt intresserad av att skapa min egen abstrakta tavla att hänga ovanför soffan. Jag tänker mig en blandning av rosa, ljusgrått, vitt och bladguld samt en tunn guldram runtom, vad tror ni om det?

Den där slingan med glödlampor har jag tittat på lääänge redan och har faktiskt bestämt mig för att köpa en men har bara inte fått tummen ur ännu. Men jag ska köpa den och jag vet precis var jag ska ha den 🙂

Håller ni annars med mig om att det finns sååå mycket fint på Ellos just nu?!

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *