Dresses from Rebecca Stella

rebecca stella, dresses, sandraemilia, inspo

Som jag sagt en gång förr, jag ÄLSKAR Rebecca Stellas klänningar (och bodys)! Här ovan ser ni mina nuvarande favoriter och alltså de är ju så hemskt snygga! Och jag tror verkligen att den där typen av modell skulle passa utmärkt på mig och min kropp! Nästa gång jag behöver en ny klänning för något visst tillfälle så måste jag verkligen beställa en här ifrån!

As I’ve told you before, I LOVE Rebecca Stellas dresses (and bodys)! Here you can see my favorites right now and they just look so damn good! And I really think these dresses would look perfect on me and my body! So next time I need a new dress for a special occasion I really should order one from here!

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *