-I samarbete med Dermoshop-

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 2

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 5

För exakt en månad sen fick jag hem ett paket till dörren från Dermosil. I paketet fanns produkter som jag i samarbete med Dermoshop har fått välja ut och testa. Och nu är det dags för en recension av produkterna, vad jag har upplevt och vad jag slutligen tycker om produkterna.

Jag vill bara inflika här att trots att detta inlägg är ett samarbete så kommer jag att vara 100 % ärlig med mina åsikter! 

Produkterna som jag fick hem var följande: Intense Hydrating mask, fuktgivande Crème Rich från serien Faces, lingonfröoljekapslar, Skincomfort Glowing Ansiktsserum, Skincomfort Intensiv nattcrème och Skincomfort ansiktsolja. Dessutom klickade jag hem varsin sovmask till mig och Jona.

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 9

Vad jag tyckte om produkterna:

Intense Hydrating mask: Alltså vilken härlig mask! Ljuvlig konsistens som känns silkeslen på huden och doftar gott! Huden känns återfuktad och mjuk efteråt. Om den gjort skillnad i det långa loppet är det för tidigt att säga men åtminstone har den känts superskön på och gjort huden extra mjuk efteråt!

Fuktgivande Crème Rich från serien FacesEn fuktgivande kräm som jag använt som dagkräm under min makeup. Gillade allt med produkten men tyvärr funkade den inte riktigt för min hy! Jag har rätt så torr hy och till den ger den helt enkelt inte tillräckligt mycket fukt så istället har jag använt den som dekolletage kräm och till det har den fungerat toppen!

Lingonfröoljekapslar: Jag tror hårt på att skönhet kommer inifrån! Oavsett hur mycket du än smörjer in din hy så kommer den aldrig att bli vacker om du inte sköter om huden inifrån! Alltså sover tillräckligt, äter hälsosamt, dricker mycket vatten och motionerar. Samt ger huden och förstås resten av kroppen en extra boost i form att kosttillskott (helst då i flytande format eller som här i kapslar så kroppen tar upp det lättare). Därför var det för mig viktigt när jag skulle göra detta samarbete att också få skriva om den här skönhet från insidan vinkeln! Jag har ätit dessa den senaste månaden och som jag sa tidigare är det för tidigt att säga om de hjälpt något. Men däremot känns de väldigt bra och jag tror hårt på deras egenskaper. Vill du läsa mer om dem kan du göra det här.

Skincomfort Glowing Ansiktsserum: har jag använt tillsammans med min dagkräm några gånger i veckan. Den innehåller massor med antioxidanter och det har också känts som att den verkligen skyddar huden. Doftar gott och känns lyxig tillsammans med pipetten! Aningen torr på min hud kanske men eftersom jag har använt den med min dagkräm har det inte gjort något.

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 6

Skincomfort Intensiv nattcrème och Skincomfort ansiktsolja: Dessa två har jag använt inför natten. Oljan känns otroligt lyxig med sin pipett och den söta flaskan, den doftar fräscht av citrus (till och med Jona påpekade hur gott den doftade en kväll) och den känns helt fantastisk på huden. Efter att ha applicerat några droppar av oljan har jag smort in huden med krämen. En len och mjuk kräm som känns återfuktande. Dessa två gör en perfekt kombo som passar så bra till mig! Huden känns fortfarande mjuk och återfuktad när jag vaknar och det känns som att den läker små sår (efter t.ex. pulade finnar, hehe) väldigt snabbt!

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 8

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 7

Haha och sen avslutningsvis klickade jag hem varsin sovmask till mig och Jona. Jag har sedan många år tillbaka sovit med sovmask och tycker att det är typ väldens bästa uppfinning! Jag sover tusen gånger bättre när det är helt mörkt “runtom mig”. Jona brukar också sova ibland med sovmask när han till exempel har svårare att somna.

Dessa från Dermoshop var dessutom helt superbra! Skön passform och de hålls faktiskt på plats under hela natten. Mycket bättre än den masken jag hade från tidigare.

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 3

Sammanfattning:

Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med produkterna! Härliga produkter och jag har inget att klaga på förutom att då några av produkterna helt enkelt inte passade mig, men så är det ju alltid, allt passar inte alla.

Vill ni kika närmare på Dermosils produkter hittar ni dem här i Dermoshop. Ja och det glömde jag ju att nämna, Dermosils produkter är också väldigt förmånliga. Nu har de också fått in sommarens alla nyheter och tro mig, jag ville klicka hem allt! 🙂

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 4

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet

2