DERMOSIL AMBASSADOR 2019!

sandraemilia, dermosil, ambassador

Today I have some fantastic news for you! You guys that have followed me for a while now know that I have done collaboartions with dermosil for about 2 years now. But from now on I will be their Ambassador meaning I will publish something every month, here on my blog or on youtube and on my instagram. It can be everything from my favorite products, news, tips on how to use products, competitions and  lot more. If you have anything you want me to do regarding this please let me know 🙂

But what is Dermosil for you who don’t know?!

Dermosil is a family company founded 1988 here in Ostrobotnia, Korsnäs (Finland) and today they sell to Sweden, Estonia and Russia. They have 400 products in the categories skin and hair care, makeup, home cleaning and supplements. The products are developed for sesitive skin, are plant oil based and contain only safe and secure raw materials. The Dermosil products use the smallest possible amount of preservatives and mild perfumes.

I am incredibly pleased to be the Dermosil Ambassador as I have used their products for a long time and you will find one of their products in every corner of our home.

In today’s video I tell you more about the collaboration, but I also show you three of my favorite products! 🙂


Idag har jag fantastiska nyheter! Ni som följt mig länge vet att jag gjort samarbeten med Dermosil i nästan två års tid men från och med i år och ett helt år framåt kommer jag att vara en av Dermosils Ambassadörer! Detta innebär att jag varje månad kommer att publicera material som på nått vis rör Dermosil här på min blogg eller på youtube samt på min instagram. Det kan vara allt från att jag visar mina favoriter, nyheter, ger tips på hur produkter kan användas, tävlingar jaa allt möjligt kommer att hända! Har NI önskemål på vad ni vill att jag ska göra som Dermosil Ambassadör så får ni gärna komma med förslag! 🙂

Men vad är Dermosil för den som inte har koll?

Dermosil är ett familjeföretag som grundades 1988 här i Österbotten, Korsnäs (Finland) och idag säljer företaget till flera olika länder, Sverige, Estland och Ryssland. I Dermosils sortiment finns 400 produkter inom kategorierna hudvård, hårvård, makeup, städning och kosttillskott. Produkterna är utvecklade för den känsliga hy vi har i Norden, de är växtoljebaserade samt innehåller enbart säkra och trygga råämnen. I Dermosil produkterna används minsta möjliga mängd konserveringsmedel och milda parfymer.

Jag är otroligt glad över att få vara Dermosil Ambassadör då jag länge använt deras produkter och man hittar så gott som i varje vrå av vårt hem någon av deras produkter.

I kvällens video berättar jag mer om samarbetet men jag visar även upp tre av mina favoritprodukter! 🙂

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *