COLOURFUL SPRING- Beauty

– Samarbete ~ Collaboration –

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi 2

 

I betalt samarbete med Dermosil har jag fått hemskickat ett helt paket med produkter som jag har fått testa. Mina favoriter kommer nu här! 

Jag har ju tidigare samarbetat med Dermosil och kan erkänna att jag beställer produkter därifrån ungefär varannan månad, så en nöjd kund är jag verkligen vilket gör att detta samarbete passar utmärkt mellan oss (dessutom kan jag erkänna att jag just NU har en varukorg med fem produkter som jag ska beställa än ikväll, haha).

Bilderna till detta blogginlägg har mina praktikanter Amy Penttala och Linnea Göthelid fotat. På förhand hade jag dem att söka inspiration och planera inför denna fotografering. Och wow vilket bra jobb de gjort! Jag måste verkligen säga att jag tycker våra praktikanter har en rolig praktikplats 😉 Förutom att vara på Voga och hjälpa till med kunder så har jag nu även börjat ta hjälp av våra praktikanter till sånt som rör bloggen och mina andra sociala kanaler. Drömpraktikplatsen om du är intresserad av mode, stil, styling, fotografering och allt annat som har med sociala medier att göra. Men nu var ju inte tanken att jag ska göra reklam för varför du ska komma på praktik till mig utan till varför du ska kolla in Dermosils produkter! Här kommer nu mina favoritprodukter!


In collaboration with Dermosil! I got a package with products from Dermosil that I’ve been able to try. Here are my favorites!

I have been collaborating with Dermosil before and I have to admit that I order from their webshop every second mounth. I’m a happy customer which make us the perfect partners for this collab. I’m even going to order from them tonight, haha. 

The pictures in this post are photographed and planned by my trainees Amy Penttala and Linnea Göthelid. 

 

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi 3

 

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, lips

 

Först ut har vi de flytande läppstiften i färgerna “punch” och “chestnut”. Punch är lite för just för mig nu när jag inte har någon solbränna men chestnut däremot. Den har den perfekta färgen för mig och jag har använt den färgen nästan dagligen sen jag fick detta paket med produkter! Även fast det är ett matt flytande läppstift så är det supermjukt på läpparna!


First out we have the liquid lipstsicks in the colours “punch” and “chestnut”. Punch is a little bit too light for me at the moment when I don’t have  tan but chestnut, omg it’s  a perfect match and I’ve been using it almost every day since the same day as I got the package with these products! Even thought it’s a matte liquid lipstick it’s supersoft on your lips!

 

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi, liquid lipstick, makeup, matte

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi 5

 

Dermosil har massa fina hand tvålar som passar i både kök och badrum och du kan verkligen hitta en två som passar ditt humör och typ av inredning. Jag älskar denna gula hand tvål som var produkten hela den här fotografering utgick ifrån, haha.


Dermosil have a lot of soaps both for kitchen and bathroom and I’ve had many of them and think you can find one that always matches your mood or what kind of interior you have at the moment. I love this yellow hand soap and this was the product that the whole photoshoot was based on, haha. 

 

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi 6

Missa inte mina gula sockor, haha!

Don’t miss my yellow socks! Haha!

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi 7

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi, soap, yellow, flowers 2

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi, soap, yellow, flowers

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, finland, fashion blogger, muoti blogi, liquid lipstick, makeup, nail polish

 

Det var mest för kreativa färgglada bilder vi valde att jag skulle lacka mina naglar i alla olika färger. Men jag tycker det blev så snyggt och verkligen gör en glad så jag har fortsatt ha färgglada naglar och kommer att fortsätta på det spåret! Både män och kvinnor har kommenterat och gillat mina naglar och tycker de gör en glada! 🙂


We made my nails colourful mostly because we wanted to take colourful pictures. But I liked it so much that I’ve continued to have them. Both men and women have commented on them and told me they make them happy 🙂

 

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, finland, fashion blogger, muoti blogi, makeup, nail polish

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi 4

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi, liquid lipstick, makeup, nail polish

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi, liquid lipstick, makeup, maskara

 

Överlag gillar jag mascaror som både ger längd och volym vilket dock inte denna gör. Den är mer passande för mig en dag då jag vill vara väldigt neutralt sminkad. Men varför jag ändå ville visa upp den var för dess häftiga egenskaper! Den håller extremt bra i väder, vind, regn och till och med på gym! Detta för att den lossnar först vid 38 graders värme så när du tar bort den behöver du bara skölja ansiktet några gånger med varmt vatten och sen kan du dra loss mascaran då den blivit som små gummitrådar. ALLTSÅ DET ÄR SÅÅ KUL, haha. Jag använder denna mascara nästan bara för att få dra bort den på kvällen, haha. Ni som gillar att pula pormaskar tror jag att förstår denna fascination hehe.


I like mascaras that gives both length and volume, this mascara don’t give that though. But it’s a good mascara for days when I want a more natural makeup. What I do like with this mascara though is that it’s actually super cool! It’s waterproof BUT to get it off you only have to put 38 degrees water on your face and the mascara falls off as rubber threads. It’s SO fascinating, haha!

 

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi, liquid lipstick, makeup, pigment droppar
Sist men inte minst! Min FAVORIT produkt som jag själv också beställt av tidigare! Pigment droppar. En oljebaserad produkt som ger massa glow som jag älskar! Och den är så lätt på huden! När jag har bra ansiktsdagar så vill jag inte ha en tung foundation och då är dessa perfekta!


Last but not least! My FAVORITE product that I’ve also been using before this collab! Pigment drops. An oil based product that gives soo much glow and I love it when it’s so light. When I have good skindays I don’t want heavy foundation and this is then PERFECT!

 

sandraemilia, colour, colorful, nails, pink lipstick, dermosil, collab, finland, fashion blogger, muoti blogi 8

På bilden har jag pigment dropparna, chestnut liquid lipstick och mascaran.

NU vill jag höra vad ni tycker om bilderna och om ni har testat och vad ni i så fall tycker om Dermosils produkter! 🙂

 

4
Follow:

4 Comments

 1. 20/03/2018 / 21:13

  Men wow, vilka bilder!! 😀 Så snyggt. Praktikanterna verkar vara superduktiga. Det märks att de har ett öga för det de gör! 🙂 Så härligt att se. Och jag äälskar dermosils produkter. Just nu är min absoluta favorit deras skin comfort facial oil, den är så bra. Angående mascaran i det här inlägget så känner jag att jag måste ha den – NU! Jag har fortfarande efter 26 år inte hittat en perfekt mascara. Allt jag använt hittills har bara kletats ut i ansiktet vid tvätt x) Tack för tips! Superfint inlägg!

  • Sandra Holmäng
   Author
   21/03/2018 / 20:14

   Tack! 😀 Jaa men visst är de! Jaa den är så bra! Hehe härligt, bara att testa loss! 😀
   Tusen tack! 🙂

 2. 01/04/2018 / 08:58

  Jättefina bilder! 😊 Är nyfiken på mascaran – följer inte fransarna med (alltså att de lossnar) när man drar bort den?

  • Sandra Holmäng
   Author
   01/04/2018 / 17:20

   Taack! 🙂 🙂 Nej det skulle man kunna tro men alltså även fast du inte skulle dra i maskaran så lossnar den helt superenkelt bara med att du sköljer med vatten. Så man behöver absoluuut inte vara rädd att fransarna tar skada 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *