BULGARIEN Vlog del 2- Jeep Safari

sandraemilia, bulgarien, vlog, bulgaria, video, vlogg, 2

 

Hej på er! Hoppas att ni har haft en fantastisk söndag! Själv har vi i helgen varit hemma i Forsby så jag har myst med valpen,haft två brudtärnor vars frisyrer jag fixat, en garderobs rensning (alltså den tjänsten håller på att bli min favorittjänst!), varit på förlovningsfest och idag söndag har jag klippt gräset (alltså jag älskar att klippa gräs!) och hjälpt lillbrorsan lära sig köra med min gamla moppe, hehe. Det har varit såå härligt väder och en så skön söndag samt helg.

Men här kommer nu kvällens och veckans video. Och det är ingen mindre video än Bulgarien vlog del 2! Den här gången får ni dessutom följa med på jeep safari, typ det roligaste jag nånsin gjort!

Videon hittar ni här: BULGARIEN Vlog del 2- Jeep Safari

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *