BREAKFAST- Banana pancakes

breakfast-frukost-bananplattar-banana-pancakes-sandraemilia-healthy

breakfast-frukost-bananplattar-banana-pancakes-sandraemilia-healthy-2

Godmorgon på er! Söndag och jag har planerat fyra saker idag. Handla, träna, göra kållåda och skriva på examensarbetet! För nu jäklar ska jag försöka få det klart! Såklart inte allt idag men jag tror faktiskt bara jag sitter ner nu idag kan jag komma ganska långt. Ska i alla fall försöka få klart resultat redovisningen. Här ovan ser ni hur många av mina frukostar sett ut den senaste tiden. Bananplättar. För HATADE ju jag bananplättar but I don’t know what happened there… Jag tror seriöst att det är Jonas nya stekpanna som är hemligheten. Alltså oskojat… Allt i den pannan blir så fruktansvärt gott. Receptet jag brukar följa är typ 1-2 bananer, 2-4 ägg, 2-4 msk havregryn. Och jag steker i riktigt smör, hehe. Här hade jag toppar med soyghurt i jordgubbssmak samt med hallon hemifrån och alltså fy vad gott det var!!

Good morning! Sunday and I have four things that I’m going to do today. Go grocery shopping, workout, make cabbage (haha?? google translate…) and then the most important thing write on my master thesis. Because I know if I just give it a day I will be like done with it… In the pictures you can see what I’ve been eating for brekfats these last couple of days. Banana pancakes. I HATED them before but I guess something happened… I really think the secret is Jonas new frying pan! Everything that you make in it becomes sooo delicious! I’m not kidding! The recipe is simple, 1-2 bananas, 2-4 egg, 2-4 tablespoons oatmeal. I topped with soyghurt in strawberry flavor and raspberries from home. OMG sooooo delicious!!

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *