• Månadslistan View Post
 • Scandinavian Style View Post
 • BLOGGLISTA och helgplaner

  Snodde denna roliga lista av Jarina 🙂 (Förresten ni bara MÅSTE läsa hennes blogg, hon tar de absolut finaste bilderna OCH ger de absolut bästa redigerings- och fototipsen!)

  outfit-sandraemilia-boyfriends-sweater-stripes-cropped-jeans-blonde-hair-hat-3

  Om att blogga

  Hur länge har du bloggat?
  På den här bloggen typ 2 månader så den är ännu en liten bebis. Men överlag har jag bloggat sen jag var typ 15/16 tror jag. Och nu är jag 23.

  På vilka sajter?
  Blogg.se, papper.fi, blogspot, bloggerfy, autre och nu VOGA.

  Vad är det bästa med att blogga?
  Att få göra det man älskar! Att få inspirera och få utlopp för ens kreativa sida. Att få jobba på ens egna varumärke. Att ha något alldeles eget! Möjligheten att få testa på sånt man aldrig skulle ha fått göra utan bloggen. Alla fantastiska personer som faktiskt läser bloggen och följer en!! ♥ Listan kan göras lång 🙂

  Och det sämsta?
  Det är stressigt och en enorm press eftersom man hela tiden vill förbättras! Det är absolut inte kul att se när läsarsifforna är lägre den där ena veckan än vad de var veckan innan….

  Vem tar dina bilder och vad har du för kamera?
  Jag tar mina bilder själv och de på mig är det i huvudsak min älskade pojkvän Jona som fotar. Fota r gör jag med Nikon D5500 och ett 50 mm fast objektiv.

  Har bloggen lärt dig något?
  Massor! Allt om att blogga, bloggvärlden, bildredigering, program, marknadsföring. Alltså såå mycket!

  Har du lärt känna någon via bloggen?
  Alltså jaa nu när jag tänker efter är det ju verkligen MASSOR av människor som jag lärt känna ♥

  Hur många inlägg skriver du i veckan?
  7-9 inlägg i veckan är mitt mål och jag brukar nog också hålla mig till det, alltså 1 inlägg om dan.

  Kan du leva på din blogg?
  Nej nej absolut inte! Men det kommer in lite smått här och där så det är jag enormt tacksam för!

  Hur mycket tid lägger du på din blogg då?
  Oj känns som att jag tänker på bloggen 24/7… Men tid där jag verkligen gör något för bloggen… Kanske 2-4 timmar per dag. Nää alltså säkert betydligt mera nu då jag tänker efter?

  Hur länge kommer du blogga?
  FÖR ALLTID, haha. Att sluta blogga skulle vara som att slita ut en kroppsdel ur min kropp. Den hör ihop med mig helt enkelt!

  outfit, sandraemilia, stripes, singoalla, skater, skirt 4

  Ja där fick ni några tankar från min om min blogg 🙂 Nu ska jag sätta datorn i flygläge och telefonen på tyst och så ska jag fortsätta skriva på mitt examensarbete. Jag har som mål att ha det klart denna helg och so far ser det faktiskt ut att lyckas! Tänker mig att Jona ska gå igenom det tillsammans med mig imorgon kväll så efter det ska jag kunna lämna in det till min lärare för en granskning innan det ska lämnas in på riktigt. ALLTSÅ SNART ÄR DET ÖVER! Igår hade jag ingenting inplanerat så då gjorde jag samma sak. Skrev och skrev och skrev. Enda avbrottet jag hade var typ bloggen, mat och träningen. Sen på kvällen tittade jag och Jona på Idol och åt först grönsaker med dipp och sen mina healthy chokobollar som smakar precis som vanliga chokladbollar. De är verkligen amazing! Ja men nu ska jag sätta igång och SKRIVA!

  Today I’m just working on my master thesis. And that’s what I did yesterday as well. I want it to be done this weekend and right now that’s not impossible! SOON IT’S OVER! Last night me and Jona watched the swedish Idol. We ate vegetables with dip and then my own made healthy chokoballs that tastes like the original ones. They are AMAZING! 

  0
  Please follow and like us:
  Follow:

  3 Comments

  1. 17/10/2016 / 12:56

   Nämen oj, varför har jag inte märkt att du nämnt mig här? Vad glad jag blir Sandra, tusen tack <3

   • Sandra Holmäng
    Author
    17/10/2016 / 16:10

    😀 <3

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  RSS
  Follow by Email
  YouTube
  Instagram

  Looking for Something?