Hej på er! Och återigen stort tack till er som röstade fram mig till Årets mode och skönhetsblogg! ♥ Här kommer nu en bildbomb från den fantastiska Gala kvällen! Jag fotade faktiskt ingenting själv, jag antar att jag var för nervös för att göra det, haha. Men Jona lät kameran smattra som tur är, ja eller förutom under de typ viktigaste minuterna under kvällen… När jag tog emot mitt pris, då glömde han såklart att fota, haha. Så har ni bilder på det får ni gärna skicka till mig!

 galan-2016-sandraemilia-voga-styling-4

Bästa VOGA Styling! ♥ Här ser ni också min gala look! Vit klänning från Missguided, ring från H&M, örhängen från Glitter, skor från H&M. Endast klänningen var ny så det var ingen dyr Galalook!

galan-2016-sandraemilia-2

Robert med vackra Maria.

galan-2016-sandraemilia-3

Med min älskade Jona.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-4

galan-2016-sandraemilia

Heidi med sin härliga Ricke.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-5

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-6

Skål på dig bästa Heidi! Här ser ni vår plats i mingel lokalen. Vi hade utlottning och hade gjort det lite mysigt med ljus och lite grönt. Kläderna hade vi fått låna från Minun Min! Ja och min och Heidis makeuper hade jag gjort.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-7

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-8

Snyggast var väl ändå Yvonne som gick emot klädkoden med sin röda klänning 😉 Klänningen som hon faktiskt köpte under sin Shoppa med Stylist dag med VOGA Styling. Här kan ni hitta hennes lookbook samt andra kunder vi haft.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-9

Det var nog lite extra roligt att man fick gå till en stol med ens namn på!

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-10

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-11

Mitt fina sällskap kvällen till ära! ♥ Robert, han som även skapat min fina blogg, var nog för övrigt den som hurrade högst när jag vann, hehe.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-12

När VOGA fick scenen för sig själv och fick dela ut pris till kvällens bäst klädda, bästa makeup och frisyr.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-13

VOGA gillade den vogade backslicken som Emilia stod för! Så även Josefins makeup och Emmas egengjorda klänning.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-14

En lycklig, glad, trött och lättad SandraEmilia på väg ut från stadshuset efter vinsten 🙂

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-15

voga-styling-sandra-robert-heidi

Det var en fantastisk Gala och vet ni vad, ni som inte var där behöver inte oroa er. Galan sändes nämligen också live och här kan ni nu sen den! Jag blev konstigt nog inte nervös över att det filmades och hade absolut inga problem med att bli intervjuad heller. Dock var det nog lite konstigt att se på sig själv nu i efterhand, haha. Men det var ju verkligen supersnyggt filmat alltihopa! Så roligt att om några år kunna se tillbaka på denna gala!

 

2