BILDBOMB FRÅN GALAN 2016

Hej på er! Och återigen stort tack till er som röstade fram mig till Årets mode och skönhetsblogg! ♥ Här kommer nu en bildbomb från den fantastiska Gala kvällen! Jag fotade faktiskt ingenting själv, jag antar att jag var för nervös för att göra det, haha. Men Jona lät kameran smattra som tur är, ja eller förutom under de typ viktigaste minuterna under kvällen… När jag tog emot mitt pris, då glömde han såklart att fota, haha. Så har ni bilder på det får ni gärna skicka till mig!

 galan-2016-sandraemilia-voga-styling-4

Bästa VOGA Styling! ♥ Här ser ni också min gala look! Vit klänning från Missguided, ring från H&M, örhängen från Glitter, skor från H&M. Endast klänningen var ny så det var ingen dyr Galalook!

galan-2016-sandraemilia-2

Robert med vackra Maria.

galan-2016-sandraemilia-3

Med min älskade Jona.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-4

galan-2016-sandraemilia

Heidi med sin härliga Ricke.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-5

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-6

Skål på dig bästa Heidi! Här ser ni vår plats i mingel lokalen. Vi hade utlottning och hade gjort det lite mysigt med ljus och lite grönt. Kläderna hade vi fått låna från Minun Min! Ja och min och Heidis makeuper hade jag gjort.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-7

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-8

Snyggast var väl ändå Yvonne som gick emot klädkoden med sin röda klänning 😉 Klänningen som hon faktiskt köpte under sin Shoppa med Stylist dag med VOGA Styling. Här kan ni hitta hennes lookbook samt andra kunder vi haft.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-9

Det var nog lite extra roligt att man fick gå till en stol med ens namn på!

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-10

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-11

Mitt fina sällskap kvällen till ära! ♥ Robert, han som även skapat min fina blogg, var nog för övrigt den som hurrade högst när jag vann, hehe.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-12

När VOGA fick scenen för sig själv och fick dela ut pris till kvällens bäst klädda, bästa makeup och frisyr.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-13

VOGA gillade den vogade backslicken som Emilia stod för! Så även Josefins makeup och Emmas egengjorda klänning.

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-14

En lycklig, glad, trött och lättad SandraEmilia på väg ut från stadshuset efter vinsten 🙂

galan-2016-sandraemilia-voga-styling-15

voga-styling-sandra-robert-heidi

Det var en fantastisk Gala och vet ni vad, ni som inte var där behöver inte oroa er. Galan sändes nämligen också live och här kan ni nu sen den! Jag blev konstigt nog inte nervös över att det filmades och hade absolut inga problem med att bli intervjuad heller. Dock var det nog lite konstigt att se på sig själv nu i efterhand, haha. Men det var ju verkligen supersnyggt filmat alltihopa! Så roligt att om några år kunna se tillbaka på denna gala!

 

2
Follow:

9 Comments

  • Sandra Holmäng
   21/11/2016 / 11:52

   Oj tack snälla! 🙂 Det kändes nog nästan lite som att det var jag och Nicke Aldén i våra vita utstyrslar, haha 😀

 1. 21/11/2016 / 16:45

  Jag tycker som Daniela att din klänning var sjukt fin! Den passade dig verkligen heeeelt perfekt! 🙂

  • Sandra Holmäng
   21/11/2016 / 17:45

   Oj men tuusen tack!! 🙂 Jag trivdes verkligen i den också!

  • Sandra Holmäng
   22/11/2016 / 16:26

   Taack! 😀

 2. Bloggäst
  24/11/2016 / 09:42

  Grattis till vinsten, du förtjäna den 🙂 En sak ja undrar, varför valde ni Heidis pojkvän till bäst klädda man? Tycker du int att ni var ganska partiska? Jag menar om man en gång delar ut ett pris kanske man int ger den till grundarens respektive..

  • Sandra Holmäng
   24/11/2016 / 10:02

   Tusen tack, vad glad jag blir! 🙂 Jaa du är inte den enda som frågar, glad du vågar fråga faktiskt! 🙂 Sanningen är faktiskt ganska enkel, när det väl var dags för oss att gå upp på scen hade vi fortfarande inte hittat nån att ge det till, vi kände ingen av männen på plats och hade inte hunnit prata med nån av männen heller då vi i första hand hade fokuserat på kvinnorna. Så vi hade faktiskt lite panik när vi gick upp, ska vi bara strunta i att dela ut det priset eller ska vi ta Ricke, så vi tänkte bättre att i alla fall ge det till Ricke då! Så den enkla sanningen är faktiskt bara det, att vi inte hade hunnit se alla män eller hitta nån vi gillade. Tiden räckte inte till.

   Vi tänkte också om vi ska välja Nicke men tänkte att det kanske blir ännu mera fel att välja en av programledarna?! Haha jaa som du märker, det blev bara kaos av hela situationen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *