• BIGGER EYES – Makeup tutorial- Större ögon

  bigger eyes makeup tutorial

  Hej på er! Hoppas ni har en fin söndag! Själv har jag ätit frukost och sen har jag jobbat fram tills nu (klockan är 15 när jag skriver detta), söndagar är bra jobbdagar tycker jag, haha. Sitter fortfarande i pyjamas dock, hehe… Men nu ska jag klä på mig och fara in till Jeppis och hälsa på Michelle och kolla in hennes nya lokal/kontor, ska bli så roligt att se!

  Kvällens video är i alla fall denna makeup tutorial där jag visar er hur jag sminkar mina ögon till fest när jag vill få illusionen av att de ser större ut än vad de är. Hoppas ni gilla och kom ihåg att trycka tummen upp samt prenumerera på min kanal, det ger en mer energi till att göra mer och bättre material ♥

  Här hittar ni videon Bigger eyes, makeup tutorial.

  3
  Follow:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?