BETTE BOX- Sensai

– I kommersiellt samarbete med BETTE BOX –

sandraemilia, bette box, samarbete, beauty 4

Som bloggare får man ofta mejl om samarbetsförfrågningar, tyvärr är det dock väldigt sällan de är vettiga. Företag som absolut inte passar ens egna brand, produkter som jag aldrig skulle använda, företag som vill man ska göra jobbet gratis och företag som trots överenskommelse inte betalar fakturan ens på fjärde gången (yes, that happened!). Därför blir man alltid lite extra glad när företag man gillar tar kontakt och dessutom själva direkt säger hit kan du sen skicka fakturan. Åh man blir så glad!

Och så glad blev jag när jag fick förfrågan från Bette Box! Ett företag jag länge haft upp ögonen för då jag verkligen gillar deras koncept! Bette Box är en prenumerationstjänst där du varje månad får en ny box fylld med skönhetsprodukter, och varje månad ser boxen olika ut.

sandraemilia, bette box, samarbete, beauty 6

Jag fick hemskickat deras limited edition box med Sensai produkter. 

sandraemilia, bette box, samarbete, beauty 5

sandraemilia, bette box, samarbete, beauty 3

I boxen hittade jag två olika rengöringskrämer, en dagkräm, en nattkräm, ett ansiktsvatten och testers på foundations. 

Eftersom jag fick paketet för bara några dagar sen så kan jag ju inget säga om hur produkterna är. Men jag har hunnit testa dem några dagar och mitt första intryck är att produkterna är väldigt återfuktande, sjunker snabbt in i hyn och doftar gott. Men som sagt, mer än så kan jag inte säga förrän jag faktiskt testat dem en längre tid.

Hur som var själva känslan av att få boxen helt ljuvlig och det är så roligt att ha fått möjligheten att testa på produkterna!

Och självklart har jag ju också en rabattkod till er! Med koden SandraEmilia får ni fram till 21 december boxen för 35,90 € (normalpris 39,90 €) Koden fungerar även om ni köper boxen som gåva! Kom bara ihåg att det är en limited edition utgåva!

Här slipper du rakt till sidan med Sensai boxen från Bette Box 🙂 Happy Shopping! ♥

sandraemilia, bette box, samarbete, beauty

2
Follow:

2 Comments

 1. 05/12/2017 / 12:42

  Aldrig fel med lite lyx – eller nya samarbetspartners heller för den delen.

  • Sandra Holmäng
   Author
   06/12/2017 / 16:03

   Nej så är det! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *