BERLIN VLOG- 10th anniversary with my love

 

Länk : BERLIN VLOG- 10th anniversary with my love | SandraEmilia

Hej på er! Alltså det har varit så mycket jobb och stress i mitt liv att den här vloggen är en vecka sen! Men hoppas ni kan förlåta mig för här är den nu! Andra vloggen från vår Berlin resa, dit vi reste för att fira 10 år tillsammans jag och älskling. På tal om det har jag på min blogg skrivit ett inlägg om hur jag tror att vi har fått vårt förhållande att hålla i över 10 år nu. Så är du intresserad kan du läsa det här: https://sandraemilia.com/how-to-have-a-successful-relationship/

Men tillbaka till vloggen. I den här vloggen äter vi massor på helt fantastiska ställen, vi kollar in sevärdheter och bara myser runt! Hoppas ni gillar och gör ni det så tryck tummen upp! Samt är du ny här får du jättegärna börja följa!

Följ också på insta där ni hittar massor med härliga Berlin bilder! https://instagram.com/sandraemiliah/


 

New vlog, in Swedish of course, but if you want, waych our trip to Berlin! 🙂 

 

berlin vlog, sandraemilia

 

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *