BEFORE/ AFTER- New Hair!

sandraemilia, henriettas, studios, vasa, vaasa, before, after, blonde, wella 2

I haven’t been doing anything to my hair since february 2017 (besides cutting it every three months) but now I felt like I’m a true blonde and I need to do something about my hair! As you can see in the before picture I have kind of dark hair myself so I felt like making it a little bit lighter. As I was so happy with the result the last time, that Henrietta at Studios here in Vaasa made, I wanted to go back to her and repeat the same procedure. And it’s amazing! I love it so much! It’s so natural, just the way I like it you know! I want both my hair and my makeup to be as natural as possible! Though it will get a little bit lighter because of the toning (?) but I love that since summer is coming!

Now time to make this weeks podcast with Michelle! 🙂


Minns ni att jag har låtit håra vila ett helt år utan att färga eller slinga det?! Senast jag slingade håret var i februari 2017 och sen dess har jag bara klippt det ungefär var tredje månad. Jag skrev ju tidigare att kanske ska jag låta det växa ut helt men jag insåg att näe, jag är en sann blondin ända in i själen! Och som ni ser på före bilden är mitt egna hår rätt så mörkt. Så jag bestämde mig för att gå tillbaka till Henrietta vid Studios här i Vasa som jag var så nöjd med senast och låta henne slinga håret på samma sätt som senast. Plus att hon satte i en kall toning. Och så här blev resultatet! Toningen kommer dock att släppa lite ännu och då blir håret aningen ljusare. Men alltså åh så nöjd jag är! Jag är ju en sann naturligt r bäst när det kommer till både makeup och hår så det är var ju verkligen i min smak! Så otroligt nöjd! 

Men hör ni nu ska jag podda med Michelle! Vi är för första gången tvugna att köra en skype podd och både igår kväll och i morse har vi haft teknik strul så därför är podden denna veckan försenad! Men förhoppningsvis får vi det fixat än ikväll! 🙂

 

sandraemilia, henriettas, studios, vasa, vaasa, before, after, blonde, wella

2
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *