BEAUTY FAVORITES- Fall 2017

beauty favprotes 2017 fall

Hellou! Här kommer nyaste videon! Satte lite extra tid på redigeringen av denna och försökte lära mig lite nytt i programmet Adobe Premier Pro så hoppas det märks och att ni gillar den! 🙂 Jag delar alltså med mig av höstens favoriter inom kategorin skönhet.

Länkar till produkterna hittar ni i videons infobox på youtube (inte sponsrad video och inga annonslänkar). Kom ihåg att ni gärna får prenumerera och trycka tummen upp under videon. Ni behöver ju inte betala för det jag gör så visa er uppskattning genom andra medel 😉

Har ni annars sett att en del stora bloggare har börjat med spotify liknande tjänster för sina bloggar? Alltså att man betalar en månadsavgift för att kunna läsa. Coolt tycker jag men tror nog endast riktigt stora bloggare kan lyckas med detta!

Kommentera gärna vad ni tycker om videon ♥ Ni hittar den här: BEAUTY FAVORITES- Fall 2017

Annars kan jag också tipsa er om att Lindas Lantliga har en tävling på gång i sin blogg, du och 1-2 till kan vinna en shoppa med stylist i grupp tjänst, så in, läs mer och delta!

Nu ska jag träna, städa upp i lägenheten, förbereda inkommande vecka, pynta en liten julgran Jona tog in till mig, baka en matpaj och skicka iväg presentkort som kunder beställt inför jul! Sååå roligt! ♥

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *