BEAUTY- Dermaroller review

– I betalt samarbete med Swiss Clinic –

sandraemilia, swiss clinic, beauty, products, spa, treatment, at home, dermaroller 2

Photos: Nathalie Bertlin & Linnea Göthelid

Hej på er! Finns det företag vars produkter jag är väldigt nyfiken på att testa, ja då tar jag kontakt och försöker få till ett samarbete och så är fallet idag!

Jag hade i ett halvt år gått runt och suktat efter att få testa Swiss Clinics skin roller men först för ett tag sen slog det mig att kolla med dem om ett samarbete skulle vara på sin plats.

Med andra ord kan jag lova att jag genuint brinner för dessa produkter och det ni nu kommer att få läsa är mina ärligaste åsikter.


Hellou! If there’s a product from a company that I’m really interested in trying out, then I contact that company to see if they want a collaboration!

For half a year I have wanted to try the Swiss Clinic skin roller but only a while ago it hit me that of course I should take contact with them to see if they are interested in a collaboration. 

In other words, I can promise you that I’m genuinely interested in these product and you’ll get my honest opinion.

 

sandraemilia, swiss clinic, beauty, products, spa, treatment, at home, dermaroller 3

 

Paketet jag fick såg ut så här och som ni kanske kan se så innehöll paketet flera produkter så jaa, senare i veckan kommer ni få ta del av en del två.


The package looked like this and as you may have noticed there’s a lot of products in there, so yes, later this week you’ll get a part two with other products.

 

sandraemilia, swiss clinic, beauty, products, spa, treatment, at home

 

Med koden SANDRA20 får du 20 % rabatt på paketet som innehåller Skin Revival paketet!


20 % off Skin Revival with my code SANDRA20!

 

sandraemilia, swiss clinic, beauty, products, spa, treatment, at home, dermaroller

 

My secret to beautiful skin, hehe.

 

sandraemilia, swiss clinic, beauty, products, spa, treatment, at home, derma roller 2

 

Jag ska inte sticka under stolen med att skönhetsprodukter, metoder och behandlingar intresserar mig väldigt mycket. Jag vill så gott jag kan se till att hålla min hud ung och fräsch så därav mitt stora intresse för att testa dessa produkter.

Skin rollern är alltså en roller som man för upp och ner fram och tillbaka på hyn på kvällen efter att man rengjort hyn. Sen smörjer man in med ansiktsserumet som innehåller fem olika hyaluronsyror.

Varför ska då detta vara bra? Jo det ska ha anti age effekt, behandla fina rynkor, bekämpa problem med porer/ orenheter och behandlingen bidrar till slätare hud, stimulering av kollagenet elastin, jämnare hudton och mer elasticitet.

“När nålarna rullas över huden simuleras en skada i huden. Detta gör att kroppens naturliga läkeprocess startar, hudens produktion av kollagen och elastin stimuleras och nya friska hudceller skapas. “

Jag har nu använt min skin roller några gånger per vecka i ungefär 2-3 veckors tid. Och självklart är det ännu lite för tidigt att säga hur stor effekt det har haft på min hy (då jag redan sen tidigare har helt okej hy), men alltså jag tror så hårt på den här metoden och jag tror verkligen att det här kan hjälpa till att hålla huden ung och fräsch!

Serumet däremot måste jag säga har överraskat mig! Jag trodde absolut inte att jag skulle märka nån skillnad av den men alltså nånting händer med min hy efter varje applicering, när jag stiger upp på morgonen efter är det som att jag på nått vis skulle ha en klarare fräschare hudfärg. Så där måste jag faktiskt avslöja att jag blivit lite förvånad över det omedelbara resultatet!


As you may know I’m super interested in beauty products. If possible I do want to give my skin everything to stay as young and fresh as possible!

The skin roller is a roller you roll up and down your face during your evening beauty routine. You need to have a clean face (no makeup left!). After the rolling you put on the face serum which contains five different hyaluronic acids.

Why is this good for you? It’s anti aging, stimulates the collagen and elastin production, balance the skin structure and the skin tone. 

“By consistently simulating damage and stress on the skin, the skin’s natural ability to heal is stimulated and new, healthy skin cells are produced which means that scars will fade and disappear.”

I’ve only used my skin roller for 2-3 weeks now and of course it’s way too early to tell what it will do to me (especially when I already have good skin), but I really do believe in this and that it keeps my skin young and beautiful!

The serum actually surprises me! I really did not think that anything would happen to my skin using it but every morning I wake up after I’ve used it the evening before I can see a difference! I’m really surprised how bright and even my skin looks like!

 

sandraemilia, swiss clinic, beauty, products, spa, treatment, at home, derma roller

Efter varje rollning ska man rengöra och desinficera rollern så inga bakterier slipper att gro.

Så med andra ord är jag riktigt nöjd! Och nej det gör inte ont! Man blir bara lite röd i ansiktet strax efter men det försvinner snabbt igen. Vill ni jag ska hålla er uppdaterad om vad jag tycker när det gått några veckor/månader?

Och vill ni kika närmare på produkterna och läsa på mer så hittar ni såklart mer info på www.swissclinic.se eller www.swissclinic.fi.


After rolling you should always disinfect the roller!

In other words I’m super happy with the products! And no, the needles don’t hurt! You only get a little bit red but that goes away pretty quick. Do you want me to keep you updated on these products!?

And if you want to read more you can find more info at www.siwssclinic.fi or www.swissclinic.se!

 

sandraemilia, swiss clinic, beauty, products, spa, treatment, at home, dermaroller 2

Remember the code SANDRA20 for 20 % off! 🙂

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *