ATT TESTA GELLACKNING- I Vasa

– I kommersiellt samarbete med Ihohud –

sandraemilia, ihohud, gel lackning, vasa 3

Förra veckan hade jag äran att få inleda ett samarbete med Ihohud/ Eliza Beauty Studio. Jag fick för första gången i mitt liv testa på manikyr med gellackning. Jag har dock alltid varit nyfiken på att testa men det har aldrig blivit av.

Här tänkte jag nu skriva lite om hur det gick till men framför allt mina tankar om gellackning. Plus längst ner i inlägget hittar ni så klart en rabattkod! 😉

sandraemilia, ihohud, gel lackning, vasa 4

I väntan på min tur. Jag gjorde mina naglar hos Eliza Beauty Studio som finns på andra våningen i Rewell center. Jag började med en kopp te! (Ser ni förresten urvalet av tesorter? Det där är en te-älskares dröm!)

sandraemilia, ihohud, gel lackning, vasa 2

Taggad på att få mina hemska naglar fixade!

sandraemilia, ihohud, gel lackning, vasa

Före. Okej, jag erkänner att jag är sämst på att hålla ordning på mina naglar men här var de nog faktiskt ovanligt hemska! Efter att jag fick förfrågan om samarbetet lät jag mina naglar förfalla i några dagar för jag tänkte bara att äh, de ska ju ändå fixas… Haha.

VOG_0005

Och efter! Eftersom pekfinger nageln hade gått av på båda händerna var vi tvungna att ta dem lika korta allihopa, vilket kändes ovant. Men alltså åh så fina och fräscha de blev! Jag valde en ljusrosa färg till mina naglar, ett säkert val så de matchar till allt i min garderob. Eftersom jag bär ganska mycket färg på mina kläder skulle det ha varit dumt att ta en galen färg som sen skulle hindra mig i mina garderobsval.

Även Jona har sagt flera gånger att jag nog aldrig haft så fina och välvårdade naglar förr, haha.

Så vad är mina tankar om gellackning, rekommenderar jag det och vad finns det för för- och nackdelar?

  • Jag är en sån som filar och lackar mina naglar ungefär 1-2 gånger i veckan men annars är jag nog extremt dålig på att ta hand om mina naglar. Därför är det toppen för en sån som mig att få naglarna fixade från grunden för att sen dessutom få gellack som håller cirka tre veckor.
  • Tack vare gellackningen så blir naglarna väldigt skarpa och det skyddar dem från att gå av. Jag kan erkänna att jag nog aldrig i mitt liv haft lika långa naglar på varje finger, förutom nu! Det har gått 1,5 vecka sen jag fick mina naglar (jag ville följa med naglarna under en tid innan jag skrev detta inlägg) och mina naglar har blivit längre utan att nån av dem har gått av! Det har aldrig hänt tidigare! Jag har troligen världens svagaste naglar trots bra kost, livsvanor och intag av kosttillskott. Så jag är i himlen just nu då jag ser mina naglar bara bli längre och längre och utan att någon av dem går av…
  • Som sagt har det gått 1,5 vecka sen jag fick mina naglar fixade och naglarna har hunnit växa en del, men fortfarande ser gellackningen supersnygg och fräsch ut! Ingen skulle tro att jag inte fixat mina naglar alls på 1,5 vecka.
  • Enda nackdelen jag kan komma på med gellackningen är att om man som jag gillar att variera färg på nagellack rätt ofta utgående från klädval så funkar det inte riktigt att ha samma gellack i 3/4 veckor. Men jag måste nog säga att jag är redo att förbise den lilla detaljen med tanke på alla de andra fördelarna 😉

sandraemilia, ihohud, vaasa, gellack

Denna bild är tagen 1 vecka efter gellackningen! Fortfarande hur fina som helst! Skulle jag ha haft vanligt nagellack skulle jag vid det laget haft kvar typ en liten fläck mitt på nageln 😉

Har du testat gellackning?

Och om inte så har jag nu en kanonnyhet till er! Bokar ni en tid för manikyr med gellackning till Eliza Beauty Studio i Rewell center så får ni -10 % rabatt! Använd bara koden SandraEmilia vid bokningen! Rabattkoden är i kraft under hela augusti månad, så passa på nu inför skolstart och efter semesterns slut 🙂

Här kan ni också kika in deras instagram och facebooksida för mer inspiration!

– I kommersiellt samarbete med Ihohud –

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *