• Att satsa på Personlig Utveckling!

  – Inlägg i samarbete med Paus. –

  sandraemilia, pauses for you

  2014 var året då jag jobbade inom direkt försäljning och det var också då jag fattade intresse för ämnet Personlig utveckling. Jag själv tror inte på orden att “hitta sig själv” utan tror att vi utvecklas från den dagen vi föds till det att vi dör. Sen hur mycket man utvecklas är upp till varje individ.

  Jag skulle vilja påstå att jag är rätt så självmedveten och nästan dagligen funderar jag över varför jag agerade på ett visst sätt i en viss situation och varför jag sa just det jag sa. Jag vill lära mig mer om mig själv och jag vill framför allt utvecklas! Därför är personlig utveckling en del av min vardag och kommer in i mitt liv i form av poddar, böcker, övningar men även genom den ettåriga utbildning jag går just nu.

  Jag söker ständigt nya sätt att utvecklas på så när jag fick möjligheten till att samarbeta med Nina Granmo och hennes företag Paus. var jag inte sen att tacka ja.

  Nina Granmo är certifierad mental tränare och hennes företag, Paus., erbjuder alltså olika typer av tjänster för mental träning. 

  Vi hade bokat en träff i slutet av maj hemma hos mig. Mitt första intryck av Nina var att hon var en lugn och pratglad person med båda fötterna på jorden. Hon ingav trygghet och det var inte svårt att öppna upp sig för henne.

  sandraemilia, pauses for you

  Vi startade min session genom att jag fick fylla i ett så kallat Balanshjul. Det var inte första gången jag fyllde i ett sånt men det är absolut något jag tycker alla borde göra med jämna mellanrum, för att helt enkelt fundera över ens egna livssituation.

  Balanshjulet består av åtta olika bitar och efter att jag genom diskussion fyllt i alla tårtbitar så började Nina ställa mig olika frågor för att få mig att tänka igenom mina bitar på en ännu djupare nivå.

  Ninas uppgift, som hon själv också beskrev det, är inte att säga åt hennes kunder hur de ska göra, utan hennes uppgift är att ställa frågor så att kunden själv kommer fram till en lösning eller i alla fall till något som tar hen närmare en lösning.

  Jag själv hade ändå rätt så bra balans i mitt hjul men självklart fanns det saker jag kan förbättra och utveckla. Och som jag själv sa till Nina så tror jag aldrig att en tårtbit kan bli 100% för det finns alltid saker att förbättra och tänker man att en tårtbit är perfekt som den är riskerar man att försumma den, för att man kanske tänker att den inte behöver jobbas på.

  -sandraemilia, pauses for you, nina granmo

  Efter att vi kände oss färdiga med balanshjulet hade Nina en visionsövning där jag fick stänga ögonen och bara lyssna till hennes berättelse. Berättelsen tog mig till mig själv 10 år framåt och genom “diskussion” med mitt framtids jag skulle jag då fundera igenom olika saker. Väldigt intressant övning! Men väldigt svår tänkte jag i efterhand, det hade säkert varit enklare att hålla det till 5 år.

  Vårt möte var endast ett skrap på ytan av vad det kan vara, man bestämmer själv helt vad man vill fokusera på och hur man vill att Nina ska hjälpa.

  Vill du veta mera om Nina och hennes tjänster så hittar du Paus. hemsida här och facebooksidan här, där finns också alla kontaktuppgifter om du själv vill boka in en tid. Och det tycker jag absolut att alla kan göra! Det är bra att få diskutera med en utomstående ens livssituation och åtminstone jag kände mig klarare i huvudet efter min session med Nina.

  2
  Follow:
  Share:

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?