ÅRSRESUMÉ 2017- Januari till Juni

Hej på er! 2017 börjar lida mot sitt slut och jag vill så klart sammanfatta månaderna som gått. Både för att påminna mig om vad som hänt men också för att se om man inser något intressant om sitt år. Det första som slog mig var att jag måste ha haft lite bloggtorka januari-mars för det var väldigt få inlägg och väldigt tråkiga sådana. Men sen började det ta sig och i juni insåg jag att jag behöver mera färg i mitt liv. Både i klädväg men också här på bloggen. Under mina år som studerande blev min stil väldigt grå-vit-svart. Detta eftersom jag som fattig studerande inte hade råd att köpa mycket nytt och då var det smartast att satsa på just basfärgerna. Men i februari fick jag jobbet på Gina, i april började vi ta ut lön från Voga och sen har det också börjat komma en del betalda bloggsamarbeten. Detta innebar mera pengar och jag kunde införskaffa lite mer färg i min garderob. Och vilken skillnad det gjort på min tillvaro! Insåg det nu när jag tittar tillbaka på outfits från ett år tillbaka. Hela jag ser grå och tråkig ut i svart-vitt-grått så jag behöver verkligen färg! Även i bildredigeringen började jag satsa mer på fina färger och i juni kan man ser hur mina bilder blir mer levande. Både från min vardag men också på mina outfitbilder. Så det känns som att 2017 har varit ett år där jag lite hittat tillbaka till mig själv! 🙂

Så vi börjar med en årsresumé över januari till juni.

JANUARI

levi-resa-nyar-sandraemilia

Nyår firades i Levi där vi var ett gäng som skidade en vecka.

1_DSC0028(-tile

Jag skrev ett blogginlägg om Rätt underkläder till rätt plagg!

sandraemilia, outfit, boho, hat, levis 7

sandraemilia-winter-mys-outfit

Myste i tjocka tröjor!

FEBRUARI

sandraemilia, outfit, ootd, style, mom jeans 4

En lookbook jag själv gillar massor!

sandraemilia, outfit, mom jeans, white shirt

sandraemilia, johanna, emilia, friends

Umgicks med dessa fina! ♥ Johanna Emilia, Emilia Johanna och Sandra Emilia. Japp det är meningen att vi skulle träffas!

Something that I could wear, glasses, sandraemilia, 2017, jpg

Var så sugen på nya glasögon och införskaffade även ett par.

dadelbollar

Jag gjorde hälsosamma chokladbollar, ett recept jag gjort gång på gång på gång! Har du testat det?

MARS

Och i mars hände det tydligen inget speciellt alls, haha.

APRIL

sandraemilia friends vänner, faf, burgers, nykarleby, hamburgare2

Erica var hemma igen efter en lång stund borta i Oslo, det var vi extra glada över! Jag och Mirellisen på bild.

sandraemilia, friends, vänner, faf, biltvätt

sandraemilia, friends, vänner, faf, burgers, nykarleby, hamburgare

sandraemilia, outfit, details, jumpsuit, föreläsning 2

Stil föreläsningsoutfiten min!

VOG_0007

Vi åkte till Helsingfors för HBL intervju och för att träffa Hanna här nedan.

VOG_0012 (2)

Hanna som alltså är VOGA Styling Stylist i Helsingfors ♥

VOG_0023 (2)

MAJ

sandraheader2

Jag skrev ett blogginlägg där jag tipsade alla dem som ska söka in till Estenom linjen på Novia.

sandraemilia, outfit, mom jeans 2

sandraemilia, outfit, mom jeans 5

sandraemilia, decor, interior, fashion, white, pink

Och så började färgerna hitta in till min blogg och i min redigering.

sandraemilia, gina tricot, blouse

voga styling, sandraemilia 12

VOGA Styling blev Årets Unga företagare av Österbottens företagarförening! 🙂

sandraemilia, outfit, zara, trousers, white t-shirt, boots

sandraemilia, outfit, dermoshop, dermosil, samarbete, blogg, beauty, skönhet 8

Ett roligt bloggsamarbete jag gjorde med Dermosil.

JUNI

fel plockade ögonbryn

“Så plockar du ögonbrynen rätt” skrev jag i juni, ett blogginlägg som blev oerhört populärt och som jag än idag får kommentarer om även när jag går på stan eller håller i makeupskolor, haha.

sandraemilia, outfit, midsommar, off shoulder, blouse, gina tricot,

Midsommar.

sandraemilia, outfit, boho, dress, pink, sunglasses, rose gold 8

sandraemilia, outfit, boho, dress, pink, sunglasses, rose gold 4

Robert flyttade till Vasa och fick även börja agera fotograf till min blogg, hehe.

VOG_0168

VOG_0138

sandraemilia, outfit, gina tricot, blouse, yellow, gul, blus

sandraemilia, outfit, bow, formal, business 4

TACK till januari-juni för fina månader! ♥

0

Follow:

2 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   30/12/2017 / 19:04

   Hehe jaa man får nog undra om jag sov hela mars eller, kanske som björnen gick jag i ide 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *