Ärligaste (?) samt längsta poddavsnittet hittills

sandraemilia, travel, guide, berlin, fashion, blogger, finland, pick'n weight, second hand

 

Hej på er! ÄNTLIGEN är vi tillbaka! Det är flera veckor sen vi släppte senaste avsnittet men OJ så skönt det var att få prata ut! Vi har ju knappt ens setts på de senaste två månaderna så vi hade mycket att prata om! Det blev ett långt avsnitt men ett avsnitt vi båda känner att blev ett avsnitt vi själva vill lyssna på när det släpps. Michelle som vi känner till livskrisar var och varannan vecka, hehe, medan jag är lite mera chill. Men när jag däremot får min första livskris på över tre år är det en livskris som tar hårt… Här berättar jag mer om vad som hänt och varför jag mår som jag mår… Ett väldigt ärligt avsnitt med andra ord! Förutom detta pratar vi om julen, stil och trender,  influencers framtid och hur blir egentligen 2019? GOOOD JUUUL och hoppas ni njuter av vårt avsnitt!

Ni kan lyssna i egen podcastapp eller direkt här ♥ Kommentera gärna vad ni tycker om avsnittet samt kom ihåg att följa MichelleochSandra på instagram.

 

 

1
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *