APARTMENT TOUR FALL 2017- Chockad!

apartment tour, fall 2017, sandraemilia

Alltså. Jag är chockad. Idag har jag storstädat lägenheten och filmat in en apartment tour. En video där ni får se hela lägenheten och alla inredningsdetaljer.

På skojs skull nu så länge jag väntar på att filmen ska laddas upp så kollade jag igenom min tidigare apartment tour, den som jag filmade in för ungefär ett år sen.

Alltså det är helt sjukt hur mycket som har ändrats! Visst visste jag att jag pysslat och gjort om en del men alltså jämför dessa två videor och ni ser det ser ju nästan ut som två skilda lägenheter, speciellt vardagsrummet!

Och alltså wow så fint vi har fått det nu när man ser skillnaden! Så vill ni se rejäl före och efter effekt ska ni kolla in följande videos! Eller ni behöver ju inte kolla igenom fjolårets video helt men spola lite så ni i alla fall får en uppfattning om hur det såg ut ett år tillbaka.

Hoho jag är mållös! Men såååå mycket finare nu än för ett år sen! *hjärtögon*

Så här ser ni alltså först en apartment tour från hösten 2016. Kolla inte igenom hela men spola så ni får en uppfattning om hur det såg ut. 

Och hur det ser ut NU, hösten 2017, ser ni här nedanför:

Kom ihåg att prenumerera på min kanal, sätta på klockan så ni får meddelandet direkt när jag laddar upp något och att gilla mina videos! 🙂

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *