ALLA MINA RESOR

Hej på er! I kvällens inlägg tänkte jag gå igenom alla de ställen jag rest till under alla mina år. När vi bokade vår lilla miniresa till Oslo jag och Jona så frågade jag er om ni skulle vara intresserade av ett alla mina resor inlägg och det var ni positiva till, så här kommer det! 🙂

resa 1

Först ut är Teneriffa och Gran Canaria. Dit åkte jag med min familj som liten och jag tror att det sammanlagt blev 8 gånger. På Teneriffa åkte vi nästan alltid till Playa de las Americas. Trots att jag som barn var dit så många gånger skulle jag absolut kunna åka igen!

sandraemilia, kreta 2011

Första resan jag gjorde utan familj så var en resa tillsammans med min bästa vän Erica, då tog vi en sista minuten resa till Kreta för att sola och festa, haha. Detta var våren 2011 och vi var väl alltså runt 17 år gamla.

DSCF1864

Fun fact: Oavsett om jag är hemma eller utomlands i 30 grader har jag nästan jämt på mig ullsockor #frusen. Haha.

magaluf 2011 2

Strax efteråt, sommaren 2011, åkte vi med vårt gymnasie på ABI resa. Jaa vad kan man säga mer än det var sola, bada, alkohol, dansa och att festa natten lång på Grabbarna Grus som gällde.

Fun fact: Alla fick ögoninflammation efter den här resan. Och vi var väl ett gäng på se så där 20 personer…

paris 2011 sandraemilia

Samma år hann jag med ännu en resa, en resa med franska klassen (jag läste och skrev franska i studenten) till Paris på 5 dagar. Det bästa med den här resan var att allt på förhand var planerat in i minsta detalj så vi hann verkligen se ALLT man “ska se” i Paris!

bartenderkurs 2012, sandraemilia

1

Sommaren 2012. Direkt efter studenten ville jag och Erica göra något annat. Så vi bokade en bartender skolning i Spanien, Marbella, med Barkurser.se. Tre veckor av bartenderskolning, fest, alkohol, dans och galenskaper… Absolut något av det roligaste jag gjort!

Fun fact: Nej jag har aldrig jobbat som bartender och skulle aldrig kunna tänka mig att göra det heller. Men jaa jag kan fortfarande göra goda drinkar hemma 😉 Vilket dock aldrig sker längre då jag nu för tiden nästan aldrig dricker annat än ett glas vin.

london 2012, sandraemilia

Samma år, alltså hösten 2012, var jag med dessa två till London. Oh my det pirrar nästan i min mage när jag tänker på den resan.

Vi förälskade oss i staden London och for tillbaka redan på nyår, sen åkte jag och Erica IGEN till London i februari 2013. Så tre London resor inom loppet av några månader blev det. Så kul!

rhodos sandraemilia 2013

Efter London resan 2013 så åkte jag tillsammans med Mirella och Cecilia till Rhodos en vecka. Ja och vad kan jag säga annat än att det var sola, bada, festa, dansa men också lite sightseeing. Haha! Rhodos stad är otroligt vacker och dit skulle jag absolut vilja återvända!

Fun fact: det här är första resan jag hade en ordentlig system kamera att ta med mig, så med andra ord första resan jag har mer ordentliga outfit bilder från.

magaluf 2013

Samma år, 2013, åkte vi ett gäng återigen till Magaluf. Vi festade, solade, badade, åkte party båt och levde livet helt enkelt.

london 2014 sandraemilia

Vintern 2014 åkte vi återigen till London. Där träffade vi stuntmannen som bland annat varit med i nån James Bond film tror jag det var, haha. Han skickade för inte allt för länge sen en inbjudan till hans födelsedagsfest så det är ju lite roligt och hör kanske till en så kallad fun fact.

turkiet 2014, sandraemilia

Sommaren 2014 arbetade Mirella som simlärare i Turkiet och jag och Erica ville såklart åka och hälsa på henne. En otroligt rolig resa då vi även kunde umgås med många av de som Mirella lärt känna under sin tid som simlärare.

Fun fact: Under den här resan fick jag första gången testa på salsa. Det var en man som bjöd upp mig och sa att nu ska vi dansa salsa. Sen berättade han att han vunnit 8 tävlingar i just salsa… Jag kunde ju inget då ännu så han mest bara slängde runt mig, haha. Det bästa av allt är att det här finns på video, en video jag faktiskt råkade hitta bara för några dagar sen, haha! Men det såg faktiskt inte så tokigt ut som det kändes just då 😉

1

wien 2014

2014 var året då jag började jobba med Vemma och även lärde känna Robert. Hösten 2014 var vi på ett event i Wien, Österrike. Riktigt rolig resa där jag fick lära känna många nya människor!

Fun fact: När vi skulle hem missade vi vårt flyg på grund av att vi stod för länge inne på Victorias Secret och valde parfymer till alla och deras flickvänner, haha…..

norge 2014

Hösten 2014 var vi brudar och hälsade på Erica i Oslo, där hon bott sedan 2013.

stockholm, praktik

Våren 2015 spenderade jag tre månader i Stockholm, på en praktik på Svenska Moderådet/Skobranschrådet. Bilden är från när jag och Marielle var på Finest Awards.

rhuders egendom sverige 2015

2015 var jag också på två resor till Sverige, en gång i januari och en gång i augusti. Detta i och med jobbet med Vemma. Här på Herrgården Rhuders egendom blev vi som uppnått vissa mål bortskämda under en helg. Samtidigt som vi fick skolning och satte upp nya mål.

20150816_101056

phoenix 2015

2015, direkt efter min praktik i Stockholm (hann vara hemma några dagar) så åkte vi ett helt gäng till Phoenix, Arizona. Återigen för ett event. Alltså jag måste verkligen säga att jag är så tacksam över tiden med Vemma! Så många skolningar jag fått gå på och jag fick lära mig sååå mycket om entreprenörskap, försäljning, människor och så mycket mer. Mycket av det jag lärde mig då använder jag mig av ännu!

munchen 2015

Hösten 2015 var senaste jag reste. Då tillsammans med Robert till Munchen för att gå på ett business event. Det var då vi sådde det första fröet om Voga Styling och resten vet ni.

Så det är längesen jag har rest, 2 år. Men som sagt, i och med att all fokus har varit på Voga har jag faktiskt inte alls haft samma driv till att resa. Dessutom har alla mina vänner fött barn så jag har inte haft någon att resa med, haha. Men nu, först ut är Oslo och sen får vi se, det finns planer om Paris, Ryssland och Croatien så den som lever får väl se vart det bär…

En sammanfattning över alla utomlandsresor (insåg dock nu att jag glömt nån Sverige resa här och där men nåja, det är ju småsaker):

1996-2007 Teneriffa 8 gånger
2011 Kreta
2011 Magaluf
2011 Paris
2012 Marbella, Spanien
2012 London
2012-2013 London
2013 London
2013 Rhodos
2013 Magaluf
2014 London
2014 Turkiet
2014 Wien, Österrike
2014 Oslo, Norge
2015 Sverige tre gånger
2015 USA, Phoenix Arizona
2015 Munchen, Tyskland

 

1
Follow:

4 Comments

  • Sandra Holmäng
   Author
   04/11/2017 / 13:17

   Va bra! Tro mig det var roligt för mig att skriva också! 😀

 1. Sollboll
  03/11/2017 / 08:58

  Int fick vi ögon inflammation allihopa, ja klara me helt utan! 😀 Dock hadd ja ju krabbis en viko efter!

  • Sandra Holmäng
   Author
   04/11/2017 / 13:17

   Haha ok, tå var du säkert enda 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *