ALLA HJÄRTANS DAG SPECIAL

-Inlägget innehåller adlinks-

valentine's, day, alla hjärtans dag, collage

Dubbelknäppt rosa kappa här, rosa kappa, rosa body som skulle matchas fint med denna lackkjolrosa sammetsklänning, röd klänning, rött fodralklänning, rött liquid lipstick, svart bustier.

Alltså vet ni vad?! Jag suger på att göra collage! Det börjar alltid med att jag tänker att ååh, vad roligt det skulle vara att göra nått typ av collage snart. Sen sätter jag igång och monterar typ tre första plaggen. Sen inser jag att nääe, det här är för jobbigt, tappar motivationen men känner att när jag väl har börjat måste jag ju avsluta mitt projekt! Så här långt kom jag idag när jag insåg att nääe jag ger upp och placerar resten av mina tips på raden. Haha!

Men det jag ville göra idag var alltså en litet alla hjärtans dag special! Plagg som jag tycker skulle vara fina på alla hjärtans dag eller så klart i största allmänhet! Så vi kör!

1014-000032-0002-936-tile

Spets är alltid romantiskt! Spetsklänning hittar du här.

Jag älskar röda klänningar och har en liknande som denna själv, dock inte i sammet så den här skulle gärna få flytta in hos mig! Röd sammetsklänning finns här.

En klänning jag skulle känna mig väldigt fin i på en alla hjärtansdag dejt! Skulle matcha den precis som på bild med en slarvig knut! Klänningen hittar du här.

nakd_fauxe_fur_1018-000272-0048-15224-tile

En mysig rosa fluff tycker jag passar fint på alla hjärtans dag! Rosa fluffet hittas här.

Den enkla lilla svarta funkar ju alltid! The little black dress hittar du här.

Romantisk i vit spets!
1013-000063-0001-2-tile

Vacker spetsbh i vitt!

Snygg alla hjärtans dag rumpa i dessa, eller hur? String här.

Söt bh i nude med det lilla extra i form av ett band runt halsen. Nude spetsbh här.

Hur ska ni fira alla hjärtans dag? Varken jag eller Jona köper presenter till varandra den dagen men vi försöker nu uppmärksamma den på nått vis. I år blir det ju såklart högst troligen att vi går på 50 shades darker! 🙂

2
Follow:

2 Comments

 1. 12/02/2017 / 14:53

  Men ditt collage är 100 gånger snyggare än vad jag gör! Får alltid ångest när jag inte orkar köpa photoshop så kan bara klippa ut plagg i rektangulärer haha!

  • Sandra Holmäng
   Author
   12/02/2017 / 19:36

   Haha 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *