9 år av KÄRLEK!

Precis som jag såg att Maria skrev känner jag att jag också måste börja detta inlägg på samma vis, jag citerar henne “Alla ni kärlekshatande dårar där ute kan titta bort nu, för här kommer en cheesy kärleksförklaring till mannen som jag har lyckan att få kalla min fästman. “

sandraemilia-jona-love-vora-handarbetsaffar

26.10.2008 det är det datumet då det blev vi två. Två 15 åringar som efter 2 år på samma klass i högstadiet hade hittat varandra. Tja Jona hade då redan första dagen i skolan, när vi första gången träffades, tänkt -Hon ska jag ligga med! #Jona13årgammal

Haha jaa men det är en annan historia 😉

Jag måste erkänna att inte hade jag trott att vi två skulle passa så bra tillsammans! Som handen i handsken.

Vi var bara barn när vi blev tillsammans men det känns som att vi fått växa upp tillsammans och som att vi bara blir mer och mer ett.

sandraemilia, smoothie, jona

Jona är den största tönten man kan tänka sig, så långt ifrån den typen av kille jag hade tänkt bli tillsammans med i högstadiet, med tanke på att jag ju var så himla cool själv…

Men med åren som gått har jag fått inse att det finns ingen i denna värld som är mer passande! Vi är så olika, vi är så lika och vi kompletterar varandra.

sandra o jona testar

Vi har fått vara med och mycket du och jag tillsammans. Och alltid har du funnits där och stöttat! Även där på sjukhuset när min pappa tog sina sista andetag fanns du där och höll om mig.

michelle-magnus-sandraemilia-wedding-jona-love-2

Inga ord kan beskriva hur denna man betyder för mig! Hur viktig han är i mitt liv!

1-jona-sandraemilia

Jag är antagligen inte den enklaste flickvännen med alla mina krav! “Gör det där, fota mig, filma mig, hjälp mig med det där, fixa det där, kan du inte nån gång…, sluta upp med…, HALLÅÅÅÅ jorden anropar Jona!!!!!!!???!!??”

Haha nää, alltså att Jona orkat med mig i 9 år, det är något jag inte riktigt kan förstå. Men alltid ställer du upp på mina ständiga påhitt och krav ♥

näsduk, blå, kostym, kavaj, bröllop, fluga sandraemilia jona 2

jona sandraemilia

sandraemilia-jona-love-blog

sandraemilia-jona-love

bty

bty

dav

Uff den här bilden får mig att gråta. Det har varit tunga veckor sen Trixie dog och fortfarande gråter jag i stunder. Men du Jona låter mig gråta och får mig att känna en liten glimt av hopp i tunga stunder.

På samma sätt kommer jag att finnas där för dig på lördag när det vankas begravning…

IMG_20170515_233051_230

Jag älskar dig! ♥

DSC00939

7
Follow:

6 Comments

 1. 27/10/2017 / 09:53

  Ni är verkligen söta tillsammans!! Grattis till er! 🙂

  • Sandra Holmäng
   27/10/2017 / 10:48

   Tusen tack! 🙂

 2. 27/10/2017 / 10:46

  Åh så himla fint. 9 År är en lång tid speciellt med tanke på hur unga ni var när ni träffades. Sjukt häftigt att hitta någon i så ung ålder som man fått växa upp med och liksom ändras som personer, bli vuxna men att kärleken ändå finns kvar. Ni är så himla fina tillsammans <3

  • Sandra Holmäng
   27/10/2017 / 10:48

   Jaa men visst är det så! 🙂 Tack! 🙂

  • Sandra Holmäng
   29/10/2017 / 18:10

   🙂 😘

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *