8 fantastiska år tillsammans med Jona!

dsc08858-tile

Oj hoppas ni fick er ett gott skratt nu med alla dessa gamla bilder på mig och Jona 🙂 Tänk idag har han och jag, den absolut bästa människan på denna jord, varit tillsammans 8 år! Och när jag ser dessa bilder så tycker jag det är så otroligt fantastiskt för vi har verkligen fått växa upp tillsammans, från högstadiet till idag. Vi har gått igenom så mycket tillsammans varav det tyngsta nog är att Jona satt där bredvid mig på sjukhuset när min pappa dog. Och fortfarande finns Jona här för mig och stöder mig i livet, på samma sätt som jag finns där för honom! Ibland kan jag stå och titta på Jona i smyg när han gör mat eller sitter med telefonen i högsta hugg och bara tänka på hur otroligt tur jag har som får vara tillsammans med denna fantastiska människa! Inte för att skryta men jag har på riktigt världens bästa /pojkvän/sambo/fästman! Jaa visst har han mindre bra sidor som jag ibland kan bli ilsken på men det goda och kärleken väger SÅ mycket mer att jag knappt längre bryr mig om hans dåliga egenskaper! Jag hörde för en tid sen någon som beskrev att äkta kärlek är att vakna varje morgon och välja sin partner, om och om igen. Och det gör jag! Vi väljer båda varandra om igen och att sätta vår relation i första hand är det viktigaste för oss! Vi är väldigt duktiga på att prata med varandra och göra svåra situationer medvetna så vi kan lösa dem. Ibland tror jag nästan på ödet och att det redan var bestämt att vi skulle bli tillsammans, för vi har det så bra och det känns som att vi är menade för varandra!

Jag älskar dig Jona och jag ser såå framemot vad livet har att erbjuda oss!

8
Follow:

4 Comments

 1. 26/10/2016 / 14:02

  Gud vilket härligt inlägg! Så fina ni är tillsammans! 🙂

  • Sandra Holmäng
   Author
   26/10/2016 / 14:25

   Tack snälla! 🙂 kram!

 2. 31/10/2016 / 21:34

  Vilket härligt kollage på er! Mycket kärlek i dom bilderna! 🙂
  /Kitty

  • Sandra Holmäng
   Author
   31/10/2016 / 21:39

   Tack snälla! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *