50 % rabatt på jackor- Tipsar om mina favoriter!

Jag såg att Nelly.com råkar ha en 24 timmars jackrea där ett urval av jackor är till halva priset. Jag såg det fanns mycket fint så ville tipsa er om mina favoriter! Själv beställde jag för några dagar sen (inte från Nelly dock) en rosa kappa och en röd. Jag är så taggad på att få dem och hoppas att de är lika fina på som de ser ut att vara på bild 🙂 Men här kommer några avoriter från Nelly 24 timmars jackrea:

BeFunky Collage

Annonslänkar: Blå trenchcoat här, rosa trench coat, blommig kimono, gammelrosa trenchcoat

Den blommiga kimonon och den gammelrosa trenchcoaten är mina två absoluta favoriter! Precis som på bilden skulle jag matcha kimonon med ett par raka jeans och en t-shirt. Trenchcoaten skulle jag vilja ha i kombination med både grått och vinrött!

BeFunky Collage 2

Annonslänkar: Skepparkavajen här, ljus trenchcoat, rosa trenchcoat, leather biker jacket

En skepparkavaj är kanske inte min stil men jag kan tycka att det är så otroligt snyggt å andra! Biker jackorna från Jofama By Kenza har jag alltid gillat. Det är en bra och tidlös modell!

Vilken jacka eller kappa föll du mest för? 🙂

0
Follow:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *