• 1 DRESS 5 WAYS- Styling inspiration

  sandraemilia, dress, 5 different ways

  Som stylist har jag märkt att väldigt många av våra kunder har svårt att se hur man kan kombinera ett plagg och oftast ser de bara en kombination, till exempel den skjortan med de byxorna och sen tror de att det är allt, att inget annat funkar (därför är det detta vi oftast fokuserar på i garderob detoxen, att skapa nya kombinationer med det som redan finns i garderoben!). Så här ville jag ta upp detta ämne och med hjälp av ett av mina favorit plagg just nu visa hur man verkligen kan kombinera i det oändliga. Så med detta inlägg vill jag verkligen ni ska försöka se er garderob med nya ögon 🙂

  Den här blommiga klänningen kan jag tänka mig att många bara ser som en klänning. Men nej nej! Den är så mycket mer!

  Här har jag kombinerat den:

  -med bara sommarben såklart
  -med en polo under och ett bälte i midjan
  -med jeans under
  – OCH jag har dessutom, eftersom det är en wrap klänning, knutigt banden baktill så jag kunnat använda klänningen som en kimono. Undertill har jag bara ett par jeans och en t-shirt. 
  – Och sista bilden får representera att jag kommer att bära den med en lång kofta på. Men så långt har jag ännu inte hunnit.

  Men ser ni själva nu vilka enorma variationsmöjligheter denna klänning har? Så jag lovar er, försök att se på era kläder på ett nytt sätt för ni har betydligt fler kombinationer i er garderob än vad ni tror!

  2
  Follow:

  2 Comments

  1. 26/03/2018 / 00:17

   What a great post idea- I love the flowery dress + pink coat combo!

   • Sandra Holmäng
    Author
    26/03/2018 / 20:00

    Thank you so much! 🙂 Yes, I love that one too! 🙂

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *


  Looking for Something?